Flicktrupp
Header n sets sk

Skepplanda cup, 9 manna 7/6 2015

Vi hade tidigare fått information om att det skulle vara en 7 manna turnering men efter mail från motståndare i cupen som varit inne och scoutat sitt motstånd, påpekat att det inte var 7 utan 9 så fick vi in två målvakter. Det kom andra lag som trodde att det var 7 manna så de fick klara sig utan avbytare.

Det var laddade tjejer som kom hit för att vinna.

Första matchen vann vi mot Kode IF med 1-0 efter bra spel och fler målchanser, i och för sig hade Kode en boll som dansade och åkte flipperkula flera gånger innan den gick i stolpen och ut. Matilda gjorde målet

Andra matchen vann vi mot Skepplanda IK med 2-1, fortfarande bra spel och tjejer som gjorde sitt bästa. Sara och Emelie gjorde målen.

Tredje matchen blev det förlust mot Älvängens IK med 0-2. Inget dåligt spel men två väldigt vackra mål av motståndarna, inte mycket men kunde göra på skott i krysset.

Fjärde matchen blev oavgjord mot Onsala BK ingen dålig match men inga jättechanser åt något håll, men oavgjort gjorde att vi vann gruppspelet och spelade final mot Älvängens IK och gjorde en av årets bästa match. Sara gjorde ett snyggt mål. Efter det blev Freja fälld i straffområdet, dessutom helt fri, men domaren backade det läget 5 meter och dömde frispark. Jossan drog på ett av hennes bästa skott någonsin och dundrade upp den i nättaket otagbart för målvakten. I slutet av matchen så tog Älvängen över spelet och när vi inte lyckats rensa bort bollen så reducerade de, Nu blev det nervpirrande för de tryckte på allt vad de orkade men domaren blåste av och vi var

CUPVINNARE!!!


Restulatat från cupen Skepplanda resultat 7/6

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub