Flicktrupp
Header n sets sk

Skadevi cup Skövde 1-3/7 2016

Vi spelade en tre dagars cup i Skövde då vi bodde på Helenaskolan i centrala Skövde. Då det var mitt i semestern var vi endast 5 st 03or från oss som åkte med, vi kompletterade med 2 st 04or och lånade i 4 st spelare vår våra vänner i IF Väster.

Vi började att spela match på fredagen kl 10,00 mot IFK Kristinehamn, en jämn match som slutade 0-0 i lätt regn.

Efter vi checkat in på "hotellet" så åkte vi och spelade match mot Våmbs IF från Skövde, vi spelade jättebra och förlorade med 3-2 som inte kändes rättvist. Bl a gjorde deras målvakt en Ravelli räddning på matchens sista spark som var en straff för oss. Precis innan hade de gjort mål på en väldigt konstigt/felaktigt dömd frispark då domaren tycket att Matilda hade en lilltå utanför straffområdet när hon gjorde en utspark. Efter koll på semifinalen Frankrike Tyskland, vissa spelade nog fotboll själva på andra i gymnastiksalen så gick vi och la oss för morgondagens matcher.

Lördagens första match gick mot Vallentuna från Stockholm. Vi behövde vinna med 2 mål för att gå till A slutspel men lyckades bara vinna med 1-0 trots flera bra chanser i regnet. Detta innebar dock att vi hade betydligt större chanser att få spela även på söndagen vilket vi var det enda laget från vår grupp som gjorde.

Vi slog våra vänner från Qviding med 1-0 i vår sämsta match under cupen i åttondelen. Tack Malin för att du kämpade in en boll.

Söndagen spelade vi kvartsfinal mot Onsala som vi förlorade rättvist med 4-1 men vi var inte ledsna för det för då åkte vi till SkaraSommarland i stället och hade kul till de stängde.

Som hela cupens bästa spelare valdes Malin, grattis!

Bildspel på matchen hittar du här

Matchbilder kommer när min dator vill vara med/Håkan.



Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub