Dam
Header n sets sk

Välkomna till Näsets SK Dam 2023

Damtruppen består av ca 25 spelare, äldst född 1985, yngsta födda 2007.Vi tror som alltid på att utvecklas tillsammans över åldersgrupper och vi ser stora fördelar i att skapa en stor och bred träningsgrupp med tydliga utvecklingsmål och målsättningar, både individuellt och som lag. Vi har höga ambitioner både vad gäller resultat men lika mycket beträffande individuell utveckling, utifrån varje spelares unika egenskaper. Vi tränar normalt måndag, tisdag, torsdag samt lördag


Vi kommer att jobba utifrån en tydlig spelidé, en spelidé som vi delar med F19, som vi har ett nära samarbete med. Damlagets spelare kommer under året vara aktuella för ngn eller ngr av nedanstående serier.

  • Dam - Div 3 Göteborg
  • Dam - Div 4 Göteborg
  • F17 spelar SM för Flickor 17 år


Följ oss gärna på Min Fotboll

Dam A Dam B

F17

Öppna provträningar sker normalt under den sk frimånaden dvs under november och december.

Givetvis är det ok att höra av sig om du söker nya utmaningar utanför ovanstående tidsram. Välkomna att skicka ett DM vid intresse via instagram nasetssk_dam eller Kontakta Mattias Bandi på 0703-512102 eller mattias.bandi@swedbank.se

Ledarstaben Näsets SK Dam och F17 2023

Från vänster

Jessica Andersson: Målvaktstränare

Mattias Bandi: Huvudtränare Dam

David Nordin Huvudtränare F17/Ass Dam

Marie Karlsson: Lagledare och sociala medier

Peter Swartling: Lagledare

Sofia Hassel: Lagledare


Ej med på bild

Taher Barati: Materialförvaltare

Förlust 3-1 borta mot Valinge

Vi inleder mkt starkt och har en period med kompakt press mot valinge i första halvlek. Bla har vi 5 superfarliga hörnor som valinge med nöd och näppe reder ut.

Ju längre halvleken går tar Valinge sig in i matchen mer och mer och 0-0 är ett rättvist resultat i paus.

I andra halvlek ser det ut som Valinge kommer ut lite hungrigare men det är ändå vi som tar ledningen på straff av Lois i den 55 minuten.

Långt kvar men där och då kändes vi starka.

Tyvärr kvitterar Valinge bara 5 minuter efter vårt ledningsmål i 60:e minuten på en hörna där vi "räknar" bort oss på bortre stolpen.

Mer energi till valinge som i 70 minuten sedan gör 2-1 och kort därefter 3-1. Vi fortsätter kämpa på och är centimeter från reducering när Moi gör sig fri. Matchen slutar 3-1 till valinge som vi tackar för som alltid ett trevligt arrangemang.

Vi är så nöjda med hur vi genomförde matchen möjligtvis med undantag mellan matchminuterna 70-80. Matchplanen med ett lägre stående försvar där vi plockade bort deras duktiga forwards långa stunder fungerade perfekt. Givetvis blev vår offensiv lidande, speciellt med tanke på att våra tekniska spelare idag hade en helt omöjlig uppgift pga underlaget.

Vi är alla glada att vi inte åkte på ngr skador idag pga underlaget och vi frågar oss verkligen varför Hallands fotbollsförbundinte prioriterar konstgräs när planerna ser ut som de gör.

Vinst i hemmapremiären mot duktiga Astrio med 3-1.

Vi tar tag i matchen från första minuten framförallt genom vårt höga press-spel.

Vi tar ledningen genom Molly som behärskat rullar in bollen till höger om målvakten efter att ha sprungit sig fri.

Efter målet slappnar vi av och Astrio tar sig in i matchen. 1-1 kommer på frispark där Astrio är högst i den efterföljande nickduellen.

I paus bestämmer vi oss för att vårda bollen mer, och bättre utnyttja kanterna. 2-1 styr Jennie in efter snyggt förarbete av Amanda och 3-1 kommer kort därefter. Lina målskytt denna gång genom kliniskt avslut efter långt inkast Hanna.

Vi tackar Astrio för en bra match!

Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub