Flicktrupp
Header n sets sk

Seriematch 3 höst Näset - Härryda/Hindås 2016-09-04

Tredje matchen med taggade tjejer mot Hindås/Härryda

Denna matchen började väldigt bra och slutade lika bra, efter 3 minuter hade vi ledning med 2-0 med mål av Wilma Bandi och Josefine Samuelsson, efter några minuter till hade även Pascale Sandberg fått göra ett mål så ledning med 3-0 i första perioden.

I andra perioden så täppte Hindås/Härryda till lite bättre men på en hörna var Sara Hanfelt framme och petade in 4-0.

Sista perioden bjöd på ett sista mål av Wilma B så slutresultatet skrevs till 5-0.

Summering av matchen, det var jämnare på planen än vad resultatet blev, vi hade dock ett mycket mer aggressivt försvar och en bättre målvakt. På tal om målvakt så berättade Hindås ledare att deras målvakt precis slutat så en utespelare som aldrig stått i mål tidigare fick göra det och ser ni på målen så hade nog inte Matilda eller Emma släppt in något av målen (kanske sista).

Det vi kan jobba mer med är att välja lättare lösningar, väldigt många passningar och försök var till antingen väldigt markerade spelare eller på chans. Om vi i stället spelar en omarkerad spelare (måste inte alltid vara framåt) så kan det bli både bättre spel och kanske bättre lägen.