F2006
Header n sets sk

Ålborg City Cup - 2019

Under Kristi Himmelfärdshelgen åkte vi med två lag till Danmark för att spela Ålborg City Cup. Med lite varierande väder som bjöd på en hel del regn och blåst fick istället spelet värma.

Lag 1 inledde gruppspelet mycket bra med två segrar mot danska lag innan ett lag från Holland blev för svåra i den sista matchen. Laget slutade därmed tvåa i sin grupp och gick till B-slutspel. Efter två inledande förluster i slutspelet, trots stort spelövertag, lyckades tjejerna ladda om till den sista placeringsmatchen som de vann. Därmed slutade de på en fin 11:e plats av 24 lag.

Lag 2 lyckades gå segrande ur sin grupp efter 3 raka segrar mot lag från Danmark och Holland och tog sig till A-slutspel. Där ställdes vi i första matchen mot väldigt bra motstånd i form av ett tyskt lag (3:e plats) och fick tyvärr se och besegrade. I den andra slutspelsmatchen mötte vi det alltid välspelande Bergums IF (1:a plats) och fick även där se oss slagna. Därmed väntade match om 5 plats mot ett lag från Danmark. Efter en riktigt bra insats stod det 1-1 på resultattavlan och matchen fick avgöras på straffar. Tyvärr lyckades vi inte riktigt hålla nerverna i styr och förlorade straffläggningen. Slutligen blev det alltså en mycket fin 6:e plats av 24 lag.

Trots lite snöpliga förluster så var det glada och nöjda (men trötta) tjejer som tog Stenabåten hem till Göteborg på söndagen.

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub