Ledare
Header n sets sk

Info från REP möte

Publicerad 2020-12-10 16:20
Nedladdning
Viktigt info om spelformer för 2021.

Hej alla ledare,

Efter Göteborgs fotbollsförbunds repskapsmöte i tisdags så har det kommit info som vi måste tänka på framåt i vår verksamhet. Att detta följs är varje lags ansvar och det är inte något vi som förening ska behöva bevaka. Vi önskar att ni följer dessa regler och policys. För Näsets SK´s ryktes skull samt att det finns många bra anledningar till varför vi ska följa de spelformer som är utsatta av förbundet.


Detta är beslutet.

Vid användandet av felaktig spelform i barn- och ungdomsfotbollen utdelas en skriftlig varning och vid behov genomförs samtal med föreningen och laget. Vid upprepade förseelser finns möjlighet att ålägga föreningen och laget matchobservation under ett stipulerat antal matcher. Matchobservatören tillsätts av GFF men bekostas av föreningen. Vid upprepade förseelser får förenings lag uteslutas ur den serie som laget deltar i.


Bifogar resterande dokumentation av förslag som blev beslutat. Bifogar även dokument med information om vilken spelform som ska spelas i vilken ålder.Simon Andersson Föreningsutvecklare.
Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub