Header n sets sk

Välkomna till klubben ni som har barn födda 2014

Publicerad 2019-08-07 08:38
föräldramöte onsdagen den 21 augusti kl. 19.30

Hej föräldrar till barn födda 2014.

Välkomna till ett föräldramöte onsdagen den 21 augusti kl. 19.30

På det föräldramötet får ni information om vår klubb, hur det går till att starta lag i vår klubb och hur vi tänker framåt för att era barn på bästa sätt ska komma in i vår klubb och vilja vara med oss på framtida fotbollsäventyr.

Det är ni föräldrar som själva blir lagledare och tränare för lagen 2014 och ni kan redan nu börja fundera på om det är något som verkar roligt. Några har redan anmält sig till oss! :) Man behöver inte ha fotbollserfarenhet innan men man behöver ha fotbollsglädje, vilja att vara med barn, tålamod ;), vilja att utvecklas i grupp och viljan att vara med sitt och andras barn tillsammans med oss. Vi stöttar upp i början och vi erbjuder kurser och utbildningar, så det är en resa som är fantastisk att göra med sitt barn.

Att vara ledare och med i klubb ger en själv otroligt mycket i vänskap, utveckling, glädje och upplevelser. Så ta chansen! 😊

Näsetdagen den 14 september: Då är vår stora klubbdag och då kommer era barn att välkomnas in i vår klubb genom att de spelar en match mitt på dagen med hela klubben som åskådare! Så boka in den dagen så kommer exakt tid och mer info om den senare eller på mötet.

Välkomna till Näsets SK!


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub