Header n sets sk

Näsetloppet/Öppet spår

Publicerad 2024-04-02 10:01
April är här och det är dags för Näsetloppet! Även i år fortsätter vi den populära formen 'Öppet Spår' med syfte att engagera vår lilla halvö och motivera till rörelse. Tanken är att peppa varandra att komma igång med träningen nu när våren äntligen är här. Träning är lättare och roligare om vi gör det tillsammans!

Näsetloppet/Öppet Spår - Så här går det till:
Spring eller promenera runt hela eller delar av Näsetloppet. Välj den slinga som passar dig i längd. Du kan välja mellan följande distanser:

·Röd: Den klassiska kvartsmaran 10.6 km

·Orange/Svart: 10.3 km Trail

·Blå: 5 km

·NYHET! Rosa/Vit: 5 km Trail

·Grön: 3.5 km

·Gul: 2.5 km

·Lila: Mini-trail

Alla slingor är utmärkta och utgår från Åkeredsvallen.

Varje kilometer är en krona till föreningen!
Ett par av våra fantastiska sponsorer stöttar vår förening med 1 kr per tillryggalagd kilometer under april månad. Förra året fick vi ihop ungefär 9000 kilometer tillsammans. Detta kommer vi slå i år – eller hur!

Så här registrerar du dina kilometer: I Facebookgruppen "Näsetloppet Öppetspår" kommer en daglig uppdatering där du registrerar i en kommentar hur många kilometer du har sprungit/gått. Om du inte har sociala media går det bra att maila in sina kilometer till styrelsen@nasetssk.se.

Vinn fina priser!
Swisha om du vill valfritt belopp till nr 123 415 0546, märk betalningen med "öppet spår". Alla som swishar minst 50 kr deltar i utlottning av fina priser från våra sponsorer. Dessa lottas ut veckovis och tillkännages på Facebook och Instagram. Varje 50kr swish är en ny chans att vinna.

Strava-segment

En nyhet för i år är även "Veckans Strava-segment" – en utmaning för de som redan är aktiva löpare. Varje vecka under april presenterar vi ett nytt segment, från något av Näsetloppets slingor. Snabbaste tiden på segmentet vinner. Här är det ära och berömmelse i all evig tid som står på spel (eller i alla fall tills någon slår ditt rekord). De bästa resultaten kommer att presenteras på Facebook och Instagram. Så gör dig redo att testa dina gränser, utmana dina kompisar och kämpa om att erövra kronan👑

Mini-trail: kan ni hitta ordet?

I skogen bakom klubbstugan kommer vi sätta upp en mini-trail med roliga figurer som man ska leta upp. På varje figur finns en bokstav – kan ni lista ut vilket ord som bokstäverna bildar?

Kick-off med gemensam löpning

Måndag den 1 april kickstartar vi Öppet spår-månaden med lite gemensam löpning. Vi delar in oss i grupper efter nivå och vilken slinga man vill köra. Samling vid Åkeredsvallen kl 10:00.

Löpkvällar

Två onsdagar under april kommer vi att ha löpkvällar med blandade löpövningar och intervaller i närområdet. Mer information om detta kommer, så håll utkik!

Finaldag med masstart 28 april (kl 10:00-13:00)

Söndagen den 28 april kommer vi att ha en festlig "loppdag" med gemensam start på 10.6 km-slingan och på 2.5 km-slingan. Det blir ingen tidtagning, men de som vill är med och tävlar om 1a, 2a och 3e pris! Vi kommer även ha ett mini-lopp med hinderbana och alla små barn får medalj! Det blir ett härligt häng vid klubbstugan med Café, Hamburgegrillning, chokladhjul, fiskedamm och massa glada barn och vuxna. Hoppas vi ses då!

Nu kör vi!

Vi är jätteglada om ni vill röra er tillsammans med oss, och samtidigt stötta vår fantastiska förening!

Lägg mer än gärna upp bilder och pepp i vårt Facebookgrupp-flöde! Kanske du till och med kan posta en utmaning till någon som du tycker borde ta sig ut och löpa?

Få med dig all information

Glöm inte att gå med i Facebookgruppen "Näsetloppet Öppetspår" och följ Nasetssportklubb på Instagram så får du med dig all information om vad som händer under månaden.

Lycka till! 😊


Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub