F2010
Header n sets sk

Vår-info för F10 2020.

Publicerad 2020-02-21 08:09
Visst är det härligt att vi är igång! Nu ska vi bara se så inte några tjejer blåser bort här i februari så går vi mot en härlig vår sen. Lite som är aktuellt framåt:

28 feb. Disco i klubbregi, ett "värderingsdisco" där alla barn först gör olika uppgifter i grupper under nån timme. Vi ska måla händer, prata rättigheter, leka samarbetslekar mm. Sen efter det så är det DISCO med lekar där också! Ni har fått inbjudan så bara swisha så är det också anmälan :)

8 mars. Föräldramöte. Under tiden tjejerna tränar så tar vi föräldrar ett föräldramöte. Vi uppskattar om ni försöker ta er tid att vara på det mötet då vi tillsammans bygger bästa laget.

20 mars. Dags för övernattning i klubbhuset.

Vi ses i klubbhuset mellan 17-18, ledare är på plats 17 och senast 18 vill vi ha tjejerna där. Under fredagkvällen blir det sen fullt med lekar och mys. Vi äter pizza och sen leker igen… :) Känner ert barn att man inte riktigt vågar sova över så finns följande alternativ.

  1. Man vågar utan problem
  2. Man hoppas man vågar och provar. Ångrar man sig runt läggdags så får man självklart bli hämtad då, blir man ledsen på natten och inte kan bli tröstad av oss så ringer vi er också såklart.
  3. Man vet att man inte vill och vågar. Man är med på kvällen och går hem runt 21.30. Kommer sen tillbaka på morgonen.

Övernattningen kostar 100 kr och de använder vi till pizza, frukost mm.

Vi ledare som är med ser fram emot den övernattningen och tror vi får hur kul som helst.

På morgonen äter vi frukost och går sen ut på träning. Efter träning så är det hemgång runt kl. 11.30.

Vi önskar hjälp med städning av klubbhus och vi går gemensamt därifrån när huset är städat, så föräldrar får gärna komma runt kl.10.30 Så städar vi snabbt. Tack för den hjälpen.

28 mars.

Askims vårcup. Vi tar en cup den dagen och kallelse kommer snart att komma. Alla som kan är med!

4 april

Träningscup hos Jitex. Här har vi anmält två lag då vi är lite rädda att några av er är på påsklov. Men kan alla så ser vi om vi kan bli tre lag istället :) Kallelse kommer här också inom kort. Men boka lördagen till tjejfotboll :)

26 april. NÄSETLOPPET

Dags för Näsetloppet! Vi vill att alla tjejer springer loppet och nån av oss springer tillsammans med dem om de vill. De börjar nu bli stora och rutinerade i detta sammanhang så det kommer att bli jättebra. In och anmäl! https://nasetloppet.se/#/anmalan

Näsetloppet

Näsetloppet 10,6 km . Näsetloppet är vår stolthet. I över tio år har Näsetloppets bansträckning attraherat tusentals löpare. Banan går i en mycket vacker och varierande miljö längs skogsstråken, havet, klipporna och gatorna på Näset.

nasetloppet.se

Det är också en dag då ALLA vi föräldrar ska vara funktionärer för att göra det till föreningens bästa arrangemang. Så boka upp den dagen.



Träning inför loppet.

Vi planerar att träna inför loppet och kommer troligen att göra det under lättsamma former på tisdagar 17.30. En fantastisk möjlighet att göra det ihop med fler från familjen om man vill ?

17 maj. NÄSETS CUP

Näsets Cup, vår egen cup. Vi ska ha minst tre lag anmälda och alla ska spela mycket den dagen.

Alla föräldrar ska vara funktionärer även den dagen så boka en den. Där behövs vi också allihop! Det är viktigt att föräldragrupper ställer upp på arrangemang för att de ska bli lyckade och det är förhoppningsvis självklart att ni väljer att göra det.

30-31 maj. Ö-BOLLEN

Ö-bollen. Vår första övernattningscup! Äntligen. Vi åker ut på tidig lördagmorgon för att spela matcher hela dagen. Sen bor vi över där och spelar även på söndagen. Mer info kommer att komma.

Den kostar lite, 600 kr men för det så ingår boende / frukost / middag så bra upplägg.

Vill/vågar man absolut inte sova över där så prata med oss så ser vi hur vi kan lösa det :)

14 juni.

Lerkils cup. Mer info kommer.

Vecka 25

Fotbollsskola. Härligaste veckan på vallen! Alla bästa ungarna på samma ställe! Såklart ska alla våra tjejer vara med! :)

Sommaravslutning.

Antagligen kliver vi av för sommarlov helgen efter midsommar.

Seriespel under våren:

Vi vet ännu inte vilken dag vi kommer att spela men troligtvis kommer en del matcher även bli på helger. Vi meddelar er så fort vi vet något.

Övrigt.

Vi gör gärna mer saker med tjejerna och vill nån av er föräldrar hålla i något som gynnar alla tjejer så är vi tacksamma för det.

Vi ska se om vi kan gå på match tillsammans mm.

Insta och fb.

Vi har ju fb sen tidigare och där är ett bra ställe att skriva även mellan er, så följ om ni inte redan gör det. Näsets tjejer F10.

Vi har också startat insta nasetssk_f10 där vi kommer att lägga ut bilder från våra träningar och matcher mm.


Lagkassa, vi har en del i lagkassan nu vilket är helt underbart. Dels ger det oss frihet att anmäla till cuper utan att ta ut för mycket av er, vi kan köpa material till tjejerna som gynnar oss i laget, medaljer mm till tjejerna och vi kan om vi behöver hjälpa till om nån behöver mer stöd med ev utgifter vi har. Därför fortsätter vi också att ta ut för olika övernattningar och annat och vill inte bränna den bara.


Ekonomiskt trassel. Vi vet att det kostar att ha barn i olika idrotter och verksamheter och vi vet att vardagen inte alltid rullar på. Om det är så att nån nångång känner att det blir jobbigt att låta dottern vara med ekonomiskt så kolla med oss om vi kan lösa det på annat sätt och att få delbetala mm. Vi vill att alla så ofta som möjligt ska kunna vara med. Med det inte sagt att lagkassan ska betala för om man bara inte har lust att betala, men de gånger det är kärvt så kanske lagkassan kan hjälpa till lite och man kan tex delbetala en del. Vi kan prata mer om detta på föräldramötet.

Samåk. Samåk så ofta som möjligt till matcher för miljö, trivsel och ekonomi.

Café. Vi pratar om det mer på föräldramötet men tack vare ert fina cafe så har vi möjlighet till många cuper och annat med tjejerna. Tack för det!

Lotter: Det är snart dags att sälja lotter igen, info kommer nog ganska snart från klubben (mig men i annan funktion) så snart vi fått all info vilket vi väntar på.

Antagligen ska 8 lotter säljas per spelare under ca 2-3 månader vilket innebär mindre än en lott i veckan. Det kommer också att vara bra erbjudanden på lotten vilket gör att lotten är betald om man utnyttjar nåt av dem.

Ett alternativ klubben skulle vilja är att man i lagen hjälps åt att sälja, det kan vara de som jobbar på arbetsplatser där det är enkelt att sälja och det kan vara ett förslag att gemensamt göra några timmar på tex frölunda torg eller annat ställe ihop med några föräldrar.

Mer info kommer från klubben.

Vi syns på föräldramötet 8 mars.

Ledarna F10

genom Christina

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub