F2010
Header n sets sk

Rekordförsök för Näsetloppet nu på söndag

Publicerad 2020-04-21 20:22
Nu kör vi rekordet tillsammans! :)

Söndagen den 26 april är vi delaktiga med F10 i ett rekordförsök.

Denna söndag skulle nämligen Näsetloppet egentligen gått av stapeln. Nu siktar Näsets SK på rekord i antal deltagare jämfört mot något tidigare näsetlopp sedan starten 2009. Det innebär över 1300 deltagare, men viktigt att nämna är att det denna gång blir utspritt över hela dagen för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

F10 kommer att bidra till rekordet genom att springa LillaNäsetloppet (2,5 km) direkt efter vår träning vid kl.12.00 på söndag. Väl i mål väntar en medalj.

För att antal deltagare på Näsetloppet ska kunna räknas kommer ett inlägg om rekordförsöket att finnas på Facebook-sidan "Näsetloppet Öppetspår". I det inlägget ska en kommentar läggas för varje deltagare, vilket gör det enkelt för alla att följa räkningen; en kommentar = en bana för en deltagare.

Vi ledare kommer att se till att alla som deltar med F10 får varsin kommentar inlagd med texten "Jag gjorde det med F10! Namn Efternamn". Vill du inte att vi gör detta för din dotter meddela oss genom att svara på detta mail.

Vill du som förälder springa med och även själv lägga ut namn på dig och din dotter så uppskattas det jättemycket. Blir vi över 50 personer så delar vi upp oss i en föräldragrupp med lite senare starttid eller tidigare…

Glöm alltså inte gymnastikskorna på söndag! :)

PS! Då coronaviruset gör att Näsets SK ställer in flera av sina arrangemang, som är viktiga för vår ekonomi, är det välkommet, men aldrig nödvändigt, att swisha en liten summa i samband med Öppet Spår till klubbens nr 123 555 9240. Läs gärna mer om Öppet Spår under Nyheter på Näsetloppets hemsida. Ytterst frivilligt!!

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub