Vinst igen för herrarna i matchen mot FC Linne

Publicerad 2020-08-19 12:13
02fe3243 3d44 4da2 b650 497182a6db36
Det blir förhoppningsvis en spännande och rolig höst för våra herrar och den har börjat bra.

Vi börjar matchen fint mot ett lurigt Linné med att spela vårt spel och ha kontroll.

Efter 9 minuter av matchen fick Linné utdelning av sin långa och klassika fotboll "långa bollar på forward" Linné kommer förbi lite för lätt på en kant och Nadav drar deras anfallare lätt i armen och domaren blåser straff?! 0-1 efter 9 min.

Vi fortsätter spela vårt spel men lite för snälla med tempot mot ett Linné som verkligen ville det! (deras målvakt skrek ju ändå det 1544 gånger under matchen) "dra ner tempot" var dagens mening tydligen.

HT 0-1

Vi går in i halvlek och snackar om att vi spelar som DOM vill. Och det är inte ok!

Dags att sätta fart och få upp energin. Och det fick vi!

Ett superpiggt inhopp av Vasilis Liolios blir 1-1 och sedan 2-1! Inblandad i mål 1 och gör själv 2-1! Sedan kommer 3-1 fint placerat av Simon slomic som fick bollen levererad av Casper Jonasson!

Casper får även göra 4-1 och matchen slutar just 4-1. En bra vändning och en ok match överlag.

Matchens lirare idag blev Samuel Ivarsson som med sin inställning alltid ger 110% oavsett! Vår Kristoffer Frantzich fick tyvärr åka till sjukhuset och sy ögonlocket pga en kollision med 2 Linné spelare! Och vi hoppas att han är nere på åkered snart igen!