P2010
Header n sets sk

Näset till Bredared

Publicerad 2022-06-21 22:00
Bredared
På en fråga från Bredareds IF utanför Borås, åkte P10-ledarna dit för att dela med sig av erfarenheter från att i nästan ett år ha tränat efter Torbjörn Nilssons och Martin Johanssons filosofi. Därefter assisterades i en träning med Torbjörn Nilsson för spelare födda 2009/2010.

Medan Näsets SKs Sommarcamp pågick, där också flera spelare från P10 deltog, fick ledarna Linda, Fredrik, Fredrik och Annette möjlighet att dela erfarenheter med en annan förening. Först föreläste Torbjörn Nilsson för ledarna från Bredareds IF och Sandhults SK. Under föreläsningen ställde åhörarna frågor till Näset-ledarna om träningsfilosofin.

Därefter genomfördes ett 90-minuters träningspass med 21 spelare i 12-års åldern. Medan Torbjörn startade upp laget under tio minuter med olika samarbets- och passningstävlingar, förberedde Näset-ledarna dels uppvärmningsövningarna Blå-Grön, Masken och Bokstavskampen, dels smålagsspelet, som skulle spelas som seriespel mellan italienska och engelska lag i övningen Breddspelet.

Näset-ledarna höll i de tre uppvärmningsövningarna medan Torbjörn pratade med föreningens ledare och guidade i upplägget och övningarna. Alla hämtade från boken Tredje vägen. När sedan seriespelet pågick för fullt under ledning av Torbjörn, förbereddes nästa smålagsspel i form av stationsspel. Det var övningarna Djuptvåan, Hålla bollen inom laget och Stafett, som Näset-ledarna höll i medan Torbjörn kunde vara tillgänglig för övriga ledare.

Träningspasset avslutades med Gåsafotboll på helplan och hela träningen igenom var spelarna härligt nyfikna och engagerade.

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub