Vinst borta mot Stenkullen

Publicerad 2019-05-05 12:43
Varberg borta
Vinst i tredje omgången

Under lördagseftermiddagen bärgades årets andra seger i lagets tredje match för säsongen när vi vann borta med 4-2 (1-1) mot Stenkullen. Första halvlek inleddes med ett högt tempo ifrån bägge lagen där vi redan efter 4 minuter lyckas göra 1-0 efter att Abbe varit påpasslig när en boll slås i djupled och han hinner före målvakt och försvarare och kan rulla in ledningsmålet. Stenkullen fortsätter sedan med sin höga press och lyckas också ställa om och frispela en av deras spelare fram till 1-1. Resultatet står sig halvleken ut.

Andra halvlek inleder som första där vi efter en hörna kan göra 2-1 efter en distinkt nick av Sebbe. 3-1 kommer av bara farten när Abbe efter en fin soloprestation gör 3-1 och sedan kan Noah punktera machen till 4-1 som tillslut blir 4-2 och vi tar med oss tre poäng hem.

Laget
Axel de Boer - Jonatan de Don (65 Erik Persson) - Sebastian Bertolozzi - Felix Edlind (75 Oliver Kårlin) - Elliot Waltersson Söderberg - Alexander Junco (80 Jacob Thräff) - David Lago - Marcus Fryklund (80 William Moberg) - Lukas Johansson (70 Noah Wadell) - Lissandro Chamoun (45 Edvin Bishop) - Albert Westerdahl
Spelade ej: Alexander Berntsson (MV)

Målskyttar: 0-1 Albert Westerdahl (Marcus Fryklund) 1-2 Sebastian Bertolozzi (Elliot Söderberg Waltersson) 1-3 Albert Westerdahl (Edvin Bishop) 1-4 Noah Wadell (Albert Westerdahl)