U17 Näsets SK/Utsiktens BK
Header n sets sk

Förlust borta mot Växjö Norra IF

Publicerad 2018-04-29 18:27
Dany
Tung förlust idag söndag borta mot Växjö Norra IF

Vår bortamatch mot Växjö Norra startar i en rasande fart där motståndarna ganska omgående skapar några farligheter. Vi hamnar i underläge redan i matchminut 6 då Växjö utnyttjar ett misstag i uppspelsfasen. 2 - 0 låter inte dröja på sig och kommer till på liknande sätt som 1-0. En riktig kalldusch där Växjö fortsätter med sin höga press och utnyttjar våra tekniska misstag. I första halvlek har vi svårt att etablera något uppställt offensivt spel utan det blir snarare sporadiska omställningar och fasta situationer där vi skapar målchanser. 1-2 kommer efter en hörna där Sebastian snappar upp en retur efter att David Wessberg skjutit i ribban. Efter detta får vi lite momentum och trots allt en bra känsla med oss till halvtidspausen. I halvtid pratar vi om att bli mer rejäla i vårt presspel och överlag i närkampsspelet. Vi behöver också höja det tekniska utförandet och bli lite rakare sista 3e delen.

Vi rivstartar andra halvlek och skapar omgående oreda hos motståndarna. Några farliga avslut utifrån blandas med några inlägg. Wille får på ett bra avslut och träffar ribban och direkt därefter får Akram ett friläge. Växjö Norra backar hem och tillåter oss att vara mer spelförande och vi kommer runt framförallt mycket på vänsterkanten där Daniel Mozaffari utnyttjar sin snabbhet. En klar förbättring i andra halvlek där vi är klart spelförande och genomför en bra halvlek offensivt och defensivt men vi straffas idag för vår dåliga start.

Nu väntas en härlig träningsvecka där vi äntligen går på gräset och veckan avslutas med en bra match på söndag 6/5 hemma mot IFK Värnamo klockan 15:15. Vi ses på Ruddalen!!

Alexander Berndtsson - Nadav Harari, Melvin Ahlström, Petter Rönning (36 Jonathan Abelsson) - Daniel Mozaffari, Elliot Berentsen (59 Akram Abdalaziz), Sebastian Bertolozzi, David Lago (81 Ludvig Odéhn), Noah Wadell (68 Erik Persson), - David Wessberg, William Nömme
Spelade ej: Samuel Ahlin (GK)

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub