Ledare
Header n sets sk

Ledarinfo 28 oktober

Publicerad 2018-10-28 20:23

Sponsorhuset.

Som ni kanske sett på hemsidan så har vi startat Sponsorhuset för föreningen. Numera så kan man få en egen lagsida som redan är klar där och dessutom får klubben 20% av er inkomst utan att det tar av er. Alltså sponsorhuset betalar de 20%.

Försök få era föräldrar att gå med där. Köper man på internet så gör man ett vanligt köp, 3-5% går till laget utan att man ändå betalar mer som köpare. Säg att man köper kläder för ca 1000 kr så går alltså 40 kr till laget. Är det då 25 som gör det varje månad så tickar pengarna på. De pengarna ni får går till er cupbudget och fördelas direkt på ert lag.

Börja ni med att gå med på sponsorhuset.se så ser ni hur enkelt det är och kan lätt få era lag att ansluta sig. Passiva pengar är go inkomst till era lag. :)

Anmäl er till våra två träffar i v.47. Vi har på er input tagit bort en del av utbildningsveckan och har bara Fredrik Ahlstrand från SISU hos oss på måndag. Passa på att anmäla er till den kvällen.

På fredagen samma vecka så har vi öl-provning i klubbstugan med Zaya och hans kollega. Ännu så länge har den inbjudan bara gått ut till ledare med ev medföljande partner. Vill ni gå så anmäl er gärna så fort som möjligt så öppnar vi upp för andra medlemmar också annars om det finns plats över. Jag vet att vi skrev 18 nov som sista anmälningsdag men vi ser gärna att ni anmäler er tidigare om det går.

Stavdal:

Ni lag som ska vara med och finansiera Stavdal med 10.000 per lag behöver gå igång med det om ni inte redan gjort det.

Sätt in de pengarna på klubbens konto senast den 12 december och skriv vilket lag det gäller!

Lagen som ska vara med och bidra denna gången är alla mellan 2006 och 2011.

Som ni sett så närmar sig gräsbytet, nu i kommande veckan så anländer det nya gräset och läggs på "tvåan" tills bytet görs. Hjälp oss att se till att det får ligga orört så är ni snälla. Under de dagar bytet sker får INGA lag vara på gräset/gruset/eller vad det nu är just då.

Ni får gärna göra reklam för att köpa en plandel också i era lag, vi kommer också med mer info om det nu i det närmsta men om ni skriver om det också eller lägger på era lagsidor på hemsida, fb mm så går det lättare. Tackar!

Boka klubbhuset. Vill ni boka klubbhuset så maila kansliet@nasetssk.se så bokar kansliet (just nu jag). Kolla innan i "stora" kalendern om det är ledigt så går det smidigare.

Ledarkonferens.

Vi håller på att sätta datum och plats för ledarkonferens i slutet på januari. Mer info kommer inom kort.

Vänligen

Styrelsen genom Christina

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub