P12
Header n sets sk

Anteckningar Föräldramöte

Publicerad 2018-05-03 23:32

Föräldramötes anteckningar

Ledarstab

Carl RosenqvistFredrik Berg

Johan BorgMartin Thorn

Mats TullbergMårten Hansson

Martina FarinderPelle Magnusson

Peter Malmberg Sebastian Johansson

Sonja Strand. Christina Nordin

Träningar/ kallelser

Träningar lördagar kl 0930-1030 samling 0915 vid Unlimited/Ehrenberg Arena. Tag alltid med vattenflaska och namnskylt på kläder. Tejp finns på plats om det behövs..

Träningsoveraller finns att köpa på TeamSportia Frölunda Torg vån 2, säg att ni kommer från Näset SK så får man klubbrabatt. Vid beställning av träningsoverall kan man även köpa namn tryck. Välj då typ Martina F då flera killar har samma namn underlättar det med första bokstav av efternamn.

För att vi tränare skall kunna förbereda träningarna på bästa sätt så vill vi att ALLA svarar på Kallelserna som sänds ut inför träningarna även om man inte kan komma. Använd gärna kommentarsfältet vid behov o tex samåkning.

Träningarna skall vara roliga och glädjefyllda. Vi följer klubbens värdeord Glädje, Kamratskap, Gemenskap. På träningarna stöttat vi alla killar och uppmuntrar dem på ett positivt sätt. Vi talar bara positivt och lär dem att vara snälla mot varandra.Vi önskar att ni föräldrar håller er i närheten och inte lämnar av er ert barn för träning, dem är lite för små för detta ännu. Om ni behöver åka iväg tala med en annan förälder som kan täcka upp för er.

Laget P12

Vi är ett härligt gäng killar. Vi är idag ett utav Näsets största lagenheter med 57 registrerade killar och vi räknar med att det kommer några flera under säsongen. Detta innebär att vi behöver er föräldrars hjälp att prata med killarna hemma om att lyssna på oss ledare och på instruktionerna vid träningarna. Vi ratar mycket om att man skall vara en god lagkompis och uppmuntrar till bara positiva heja rop till våra lagkompisar! Vi är glada om ni meddelar om ert barn upplever känner annorlunda ta detta med oss ledare direkt !

Sammandrag 2st

Den 5e maj skall killarna spela sammandrag hos IF Väster. Vi har anmält 6 lag och är ca 36 killar som ska spela.Vi spelar 3 mot 3 ca 10 min med sarg. Mera info kommer veckan.

2e Juni spelar vi Tölöcup i Kungsbacka en jätte rolig cup kallelse och mera info kommer när det börjar närma sig. Vi lägger in Tölöcupen i kalendern för P12.

Internturnering (KM) och sista träningen innan sommaruppehållet!

6e Juni planerar vi för en liten internturnering killarna emellan. Vi spelar matcher mot varandra avslutar med lite fika och korv.

Info från NSK ordförande Christina Wallberg & Katarina Hånell

Christina informerade lite om klubben och om arrangemang,vision,värderingar, vinröda tråden,styrdokument,stadgar och att vara medlem i Näset

Gå gärna in och läs info på hemsidan på länken

https://nasetssk.myclub.se/menu/pages/436

Myclub/ Hemsidan

Klubbens webbaserade medlemssystem. Alla medlemmar är registrerade i Myclub med adress telefon mail. Martina och Sonja är lagadministratörer om ni byter adress, mail eller telefon meddela oss gärna så att vi har rätt info i systemet. Vi önskar båda föräldrarnas uppgifter i Myclub och ni kan själva uppdatera info.

Vi ser gärna att alla föräldrar prenumererar på lagets kalender P12 så får ni alltid uppdaterad info kring laget.

https://nasetssk.myclub.se/site_node/6879/events välg prenumerera sedan vilken telefon du använder..

Vill du ha tag på oss tränare ligger våra kontakt uppgifter på vår lagsida.

Föräldrarepresentanter/ Lagföräldrar

För att hjälpa oss ledare och vara en vidare länk via klubb och er föräldrar så har varje lag sina föräldrarepresentanter. Är så glad att Maria Bergman (Gabriel) och Lars Börjesson (Olle) anmälde sitt intresse tillsammans med Lagadmin Martina Farinder (Leon)att fixa för laget på bästa sätt. Såklart är flera välkomna att hjälpa till kontakta bara Martina

Vi kommer på sikt att skapa en Lagkassa och starta kaffeförsäljning där alla föräldrar får hjälpas åt. Mera info kring detta kommer längre fram.

Avslutningsvis så vill vi ledare Tacka för att vi får låna era goa killar och tillsammans skapa ett gott gäng killar som Älskar spela fotboll.

Nu sparkar vi igång vårsäsongen nästa helg med en spännande sammandrag på Önneredsplan IF Väster som sedan avslutas med en litet Minilopp på Stavdal Näsetloppet..

Vårhälsningar Ledarna P12


Martina via ledarna
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub