Vinst mot Norrby

Publicerad 2019-05-24 21:27
59192819 2341536736168767 5096202563284369408 o
Årets fjärde vinst ett faktum

I ett strålande solsken och på en fin gräsmatta på Åkered så tog vi årets fjärde seger när vi slog tillbaka Norrby IF som åkte på årets första förlust i Div 1 Region 2.

Inför mycket folk på plats så startade vi matchen på ett bra sätt och hotade till att börja med mycket på vår vänsterkant där Elliot och Nömme flera gånger kom runt efter fina kombinationsspel. Norrby stack upp och hotade med farliga omställningar men vi klarade av att avstyra dessa. 1-0 kom via straff där vi återigen efter att ha kommit runt på vänsterkanten och sedan gjort en spelvändning får med oss en straff där deras spelare olyckligt får bollen på handen. Hannes tar sin egen retur på straffen och 1-0 ett faktum. Kort därefter gör vi nästan mål igen men ribban i vägen denna gång. Efter detta tar Norrby över mer och spelar en riktigt fin fotboll där de också kommer runt oss och 1-1 ett faktum. 1-1 är också resultatet i paus.

Andra halvlek skapar bägge lagen några chanser och vi kan efter både stolpträff och ribbträff tillslut göra mål på hörna där Oliver fint kliver upp och gör 2-1 till oss. Nervösa minuter väntade efter detta och vi lyckas hålla undan till seger med 2-1.

U17 vs Norrby IF 2-1 (1-1)
1-0 Hannes Simonsson
2-1 Oliver Kårlin