Inför avslutningen av ligacupen

Publicerad 2018-03-16 10:34
Melvin
Under veckan som kommer så avslutas ligacupen för 2017/2018

Nu på söndag den 18/3 går U17 in i näst sista omgången av ligacupen för 2017/2018. För motståndet väntar Skövde AIK som precis som U17 förlorat sina första matcher i gruppen. Avspark klockan 13:00 på vad vi hoppas ett soligt Ruddalens IP.

Efter helgens match mot Örgryte IS så var det ett klart fall framåt. En spelmässigt jämn första halvlek där vi tog ledningen genom William Nömme och där Örgryte kvitterade precis före halvtid. Öis kom ut med mycket energi direkt i andra halvlek och gjorde tidigt 2-1 före vi kvitterar på hörna. Öis lyckas göra 3-2 och vi är en ribbträff ifrån att kvittera men istället kan Örgryte ställa om och göra 4-2 i matchens sista spark.

Nu är det också klart att mathcen som sedan tidigare varit uppskjuten mot IK Oddevold spelas på torsdag 22/3 klockan 20:00 på Ruddalens IP.