Herrsenior
Header n sets sk

Intervju med Anton Örth

Publicerad 2017-07-13 10:52
Img 0128

Tja Anton!

- Hej!

Vi har 27 poäng att hämta under hösten, snart drar vi igång igen ,Hur är känslan?

- Jag har en bra känsla inför hösten, mycket bra vi kan ta med oss från matchen mot Härryda tycker jag. Vi har haft ett ganska långt uppehåll i år, vilket jag tror kan vara en nackdel för många lag med tanke på att alla kanske inte håller i sin träning ordentligt. Jag hoppas att killarna i laget gjort det, för då kan vi få en bra start på hösten.

Du är lite av en C-Kändis i en blogg som skriver om matcherna i serien, känns som bloggen inte gillar oss i NSK . Får du skriva många autografer?

- C-kändis, ja, så kan man väl kalla det! Det blir inte mycket autografer, tyvärr.. jag vet inte varför.. vi får hoppas att det kommer lite fler förfrågningar på den fronten!

Din kropp har många snygga tatueringar, vad är på gång här näst?

- haha, ja, jag har en del tatueringar.. här näst vet jag inte riktigt. Dom flesta tatueringar jag gör är spontana. Senast igår gjorde jag en tatuering på magen, under naveln. Då blev det en fräck/farlig krokodil. Den skojar man inte bort.

Hur många mål kommer du göra i höst?

- Mitt mål inför säsongen var att jag skulle dubbla förra årets målskytte (1 mål 2016) och har redan (!!!) gjort två mål under vårkanten. Satsar på minst ett till, men hade varit kul att få göra lika många som i våras, alltså två till och sluta på fyra mål i skytteligan.

Du har varit ledare för våra yngre lirare i fotbollsskolan iår och vad är dina bästa tips för våra yngre förmågor i klubben för att gå hela vägen upp till seniorlaget?

Ja, det har jag varit. Jag skulle nog säga att det viktigaste är att ha kul, i den åldern.. ut och träna lite extra själv på de grejer du känner att du behöver förbättra och att barnen ska vilja lära sig nya saker, va påhittig och våga testa saker du inte gjort tidigare så kommer du dels utvecklas som spelare, på och utanför plan och även när du blir äldre kommer du troligtvis att våga testa nya saker utan problem. Sen ses vi i seniorlaget om jag fortsatt spelar fotboll .

Sist men inte minst!

Några snabba

Kebab eller kebab pizza

- Kebab

Celsius eller Nocco?

- Celsius

Hur ofta blandar folk ihop dig med Oskar?

- Oh, kan det vara typ 5-6 ggr/vecka, beroende på vem/vilka man träffar och hur mycket folk man träffar

Stort tack för din tid Anton, och ha en go sommar.

// Tobbe

Tobbe
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub