Header n sets sk

Medlemsavgift 2019

Publicerad 2019-01-02 16:50
Hej. Välkommen till ett nytt fotbollsår för 2019 med Näsets SK. Nu ser vi fram emot ett nytt år och det är dags att börja det med full fart! Ni får nu vår medlemsfaktura vi hoppas ni väljer att vara med oss och i vår förening år 2019 Det är medlems ansvar att medlemsavgift betalas så om du inte fått nån faktura av oss, så ta kontakt för felsökning.

Du är viktig som medlem för oss. Oavsett om du är spelare, förälder, anhörig eller "bara" intresserad medlem av vår klubb, så är du lika viktig för Näsets SK.

Det är medlemmar som bygger en klubb och vi vill såklart att alla i och runt omkring vår klubb är medlemmar.

Som spelande medlem får du träna, spela matcher, vara på cuper och vara med på sociala aktiviteter under verksamhetsåret. I medlemsavgiften ingår även försäkring ifall något skulle hända i anslutning till vår verksamhet. Samt att du får ta del av våra faciliteter och allt annat som ingår i klubben och vår verksamhet.

I ÅR HAR VI ÄNDRAD FAMILJEAVGIFT. Den är numera 3850 och ändrad för att justera så det blir mer rättvist för dem som har yngre barn.

Som medlem är du även röstberättigad på vårt årsmöte. Vilket är viktigt för alla som vill vara med och påverka och något att tänka på även för dig som är förälder till något av våra yngre barn.

Medlemsavgiften ska vara betald senast den 31 januari. Det är en förutsättning att den är betald för att få medverka i vår verksamhet och därav träna och spela matcher efter detta datum. Det är medlems ansvar att se till att medlemsavgiften betalas.

Om du inte har möjlighet att betala medlemsavgiften vid ett och samma tillfälle utan önskar att få dela upp betalningen så ta kontakt med oss via kansliet@nasetssk.se för vidare samtal.

Vi ser fram emot ett nytt härligt fotbollsår tillsammans!

Vänliga hälsningar.

Styrelsen i Näsets SK

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub