Header n sets sk

Lek&lär börjar nästa vecka

Publicerad 2020-04-21 08:03
Vår Lek&lär är en av de roligaste aktiviteterna vi har varje år då det är ett så mysigt sätt att introducera nya små spelare i vår förening.

Första onsdagen är 29 april, så snart börjar vi. (vi hör av oss om det blir sådan förändring i samhället att vi inte alls får genomföra, men i dagsläget så är vår Lek&lär helt ok)

De som håller i Lek&lär är våra fantastiska ungdomar i klubben med stöttning av David som är föreningsutvecklare och lite med mig Christina.

Vi utbildar våra ungdomar innan och sen genomför de träningarna de fem gånger vi har under våren på bästa sätt.

Vi brukar börja med information för er föräldrar första tillfället och sen ha ytterligare ett litet föräldramöte sista gången. Nu vet vi inte om det går att genomföra dem så vi väntar med info om det och återkommer. På något sätt kommer vi att ge er mer info om oss i klubben och hur det sen går till efter lek&lär. Kort är det så att vi har dessa 5 gånger under våren och sen bildar vi lag efter skolstart till hösten. Då är det ni föräldrar som blir ledare för lagen med stöttning av oss. Det är så kul att vara ledare och följa barnen så kan ni så ta den chansen! Men som sagt, mer info om det kommer. :)

När ni kommer första gången så kommer vi också att göra lite annorlunda för att undvika att samlas i för stora grupper så ni är välkomna direkt in på vår stora första gräsplan som ligger närmast klubbstugan och sen slussar vi ut barnen i fyra eller fler grupper med stort avstånd emellan.

Känner ni någon mer som vill vara med så tipsa gärna, det går också att hoppa på efter första gången, så det är inga problem :)

Barnen ska vara träningsklädda och ha kläder efter väder, det behöver dock inte vara fotbollsskor utan räcker gott med gympaskor. Om det blir regn så låt dem gärna ha på sig nåt bra mot det :)

Varmt välkomna till vår Lek&lär nästa vecka!

David & Christina

Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub