Header n sets sk

Intervju med vår nya A-lags tränare George Mourad

Publicerad 2018-02-17 12:14
George Mourad har som bekant värvats för att leda A-laget för Näsets SKs herrar. Med bred erfarenhet från allsvensk och internationell fotboll hoppas vi att han är den ingrediens som behövs för att föra herrarna till nya framgångar. Vi fick några minuter med George och bad honom berätta om sina planer med laget.

George Mourad har som bekant värvats för att leda A-laget för Näsets SKs herrar. Med bred erfarenhet från allsvensk och internationell fotboll hoppas vi att han är den ingrediens som behövs för att föra herrarna till nya framgångar.

Vi fick några minuter med George och bad honom berätta om sina planer med laget.

Hur kommer det sig att du började intressera dig för att leda?

- Jag började att intressera mig av att coacha efter en aktiv spelarkarriär och jag började läsa UEFA tränar B när jag fortfarande var aktiv i ÖIS.

Varför blev det Näsets SK?

-Jag fick en bra bild av föreningen och klubben och satsningen på ungdomsakademin som går att lyfta och utveckla till A-laget.

Vad tror du att du främst tillför?

-Jag har mångårig erfarenhet från planen där jag har mött många olika ledarstilar och jag känner att jag kan dela med mig av den erfarenheten. Dessutom vill jag ge tillbaka till sporten som har gett mig så mycket.

Vad ser du för utmaningar i Näsets SK?

-Eftersom spelarna i div. 5 inte får någon ersättning för att spela, är den största utmaningen att bibehålla intresset för spelarna att spela och engagera sig. Jag måste inspirera dem att spela för att de verkligen vill.

Vilken spelstil vill du förmedla?

-Jag gillar att spela bollen efter backen, och jag vill skapa bolltrygga spelare i ett lag som styr matcherna och sätter sin egen prägel och inte anpassar sig efter motståndet.

Vad har du för långa och korta mål?

-Jag har inte satt målsättningen tillsammans med laget ännu, men jag vill så klart vinna. Det är därför man spelar fotboll.

-Det primära målet är att utveckla spelarna och höja deras nivåer. Jag vill utveckla varje individ och med det lyfta hela laget och leverera bra prestationer vecka efter vecka.

-Jag drivs av att vinna och har så klart som mål att gå upp, men det krävs att laget beter sig som ett division 4-lag. Beter man sig som ett division 5-lag är man som alla andra. Det krävs att man uppför sig och beter sig som ett division 4-lag redan i år. Jag vill få med det i truppen i sitt tänk.

Till sist, George: Tror du det finns en chans att vi får se dig på planen?

-Jag vill börja med att utvärdera laget och se vad de kan göra tillsammans och som individer. Med det är inte helt uteslutet senare. Jag är licensierad för spel om det behövs.

Patrik Malmer
Md yuncture logo
Md nordic wellness logo 388x201px dec2021
Md hammarviken cmyk logo platt medium 58184af0e3882
Md dunross web
Md ica supermarket akered
Md teamsportia 2radig cmyk
Md logga silver med tagline
Md bjornerods vit bakgrund 1502
Md huski   logo 2020
Md logo fj
Vi hjälper dig med familjejuridiken
Md download  1
Md bra group svart platta v1
Md serneke group
Md download
Md arno
Md logo 6
Md gigi vektor txt
Md rf sisu vastra gotaland horizontal color pos rgb 2019
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub