Damlaget klart för Div 3 2019

Publicerad 2018-10-17 11:47
44115728 2569212696429672 3652160002031878144 n
Igår spelades årets sista seriematch

Igår bjöds det på underhållande fotboll när damerna genomförde årets sista seriematch borta mot Ösets BK på Gröna Vallen i Majorna. Ett stort bollinnehav i första halvlek för vårt kombolag och stundtals flera fina anfallskombinationer där bollen inte ville gå in i mål. Istället är det Ösets BK som tidigt i matchen gör 1-0 på en omställning, sedan följer det ytterligare 2 omställningar och underläge 0-3 i halvtid ett faktum. Andra halvlek blir Ösets spelare mer trötta och tillslut får bortalaget effekt av sina fina anfallskombinationer och 0-3 blir snabbt 3-3. Mer dramatik följer dock och Ösets BK gör 4-3 innan vi kvitterar till 4-4 och sen följer en forcering för att avgöra och i matchens sista spark så kan Fernanda avgöra med en läcker frispark, vinst 5-4 ett faktum!!!

Vi gratulerar till vinsten och uppflyttning till Div 3!!