F10
Header n sets sk

Info om Stavdal, höstträningar, mm

Publicerad 2018-10-28 19:56

Finansiering av Stavdal.

Nu är vi mitt i nyomläggning av Stavdal.

Är det nån av er som vill köpa en plandel för 2000 kr och få ert namn på den tavlan så är det tid att köpa det nu. Kommer ett "stormail" i dagarna om det från klubben också (Malmer eller jag som skickar det). Vi är väldigt tacksamma för er som har möjlighet att lägga de 2000 kronorna för att vi ska få en bra ny matta utan allt för stora lån.

ALLA LAG SKA SÄTTA IN 10.000 KR.

Sen har alla lag som uppdrag att betala 10,000 kronor för nyanläggningen, förra gången vi la om så samlade lagen in 25,000 kronor.

Vi ledare i F10 har valt att ta en del av vår lagkassa till det samt så ber vi er sätta in 250 kr per barn på vårt lagkonto snarast.

Har ni problem med den summan så ber vi er höra av er till oss. KONTONUMMER ÄR: 3124 21 66653 (nordea, de fyra första är clearing)

OM det är någon företagare eller annan som kan lägga större summa så går det isf till lagkassan och då tar vi tacksamt emot det.

All vår lagkassa går annars direkt till tjejerna i form av avslutningsgrejer, målvaktshandskar, eller annat som vi behöver. Framåt kommer det också vara en go peng att ha för läger, cuper mm. Det är bara nu vi tar lite av den för att göra insamlingen lite mindre för Stavdal.

HÖSTLOVSTRÄNING.

NU PÅ ONSDAG HAR VI TRÄNING PÅ UNLIMITED. Samling 17.50. Träning 18-19.

SISTA TRÄNING INNAN JUL ÄR 25 NOVEMBER.

Vi planerar att köra söndagar fram till den 25 november, alltså 4 träningar kvar på söndagar.

Efter lovet kommer vi också att köra på onsdagar på stora Åkered 2. Tid är 17.20 till 18.30. Vi har bytt till onsdagar efter sista planfördelningsmötet då vi inte fick plats på torsdagar. Det kan dock bli torsdagar igen från april och framåt, det vet vi inte. Vi kommer också ev ha inomhustider ibland innan och då blir det på bekostnad av onsdagstiden.

SÅ HÄNG MED I KALENDERN, DEN FÖRSÖKER VI HA UPPDATERAD! :)

Våren:

Vi vet inte än om vi får inomhustider som är vettiga för oss och vilka hallar vi isf ev får. Så mer info om det kommer nära jul nångång.

Eventuellt så struntar vi annars i inomhustider och tar uppehåll lite längre, men det vet vi som sagt runt jul.

Följer alla oss på vår fb F10 näsets tjejer?

Följ också gärna "storaklubben" på vår fb och insta. Näsets sportklubb samt nasetssportklubb.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub