P07
Header n sets sk

Cafe-lista

Kafé Näset SK P07

Det finns en tradition i Näsets SK att ordna Café vid lagets hemmamatcher. Förutom att det är trevligt att kunna fika vid planen är detta är ett bra sätt att få in pengar till lagkassan och skapa utrymme för att vara med på fler cuper och ordna gemensamma aktiviteter för laget etc. Alla intäkter från Caféet går oavkortat direkt till laget och våra killar i P07.

Praktisk info:

Vi försöker få till föräldrar från 3 killar som fixar fika och säljer per gång (vid samtliga matcher killarna spelar denna kväll/dag). En förälder är sammankallande (markeras med fet stil) Mail skickas ut med caféansvariga inför varje match. Räkna med att du troligtvis kommer att vara engagerad 1 gång per säsong i caféet.

Varje fikagrupp skall ha med sig (erfarenheter från tidigare årskullar):

6 termosar med kaffe

1 termos med thevatten

1 liter mjölk

6 liter färdigblandad saft eller dricka, enklast i PET-flaskor

3 hembakta kakor/bullkransar eller liknande (hembakat eller köpt) Inget med nötter i!

20 frallor i halvor färdiga med pålägg, gärna med en grönsak på (polarkakor är populära) eller något annat gott och bra att äta. T ex frukt, varma mackor, korv och bröd.

INTE godis och sötsaker.

Det du tar med till caféet som fika skänker du till laget.

Enkel prislista:

Kaffe/The: 10:-

Saft: 5:-

Frukt: 5 :-

Fikabröd: 10:-

Macka/ Halv fralla: 10:-

Inom laget finns en låda med VÄXELKASSA och diverse förbrukningsartiklar så som: plastmuggar, plastskedar, thepåsar, sockerbitar, servetter, soppåsar (tag hand om soporna efteråt) Fyll på lådan med de förbrukningsvaror som saknas. Betalas av växelkassan, innan du sätter in kvällens vinst på kontot. Behåll 120 kr i växelkassan för nästkommande hemma-matchcafé. Pengarna skall snarast möjligt sättas in på lagets konto Handelsbanken 6226-550 174 982 alternativt Swisha summan till 0706764071 (Pär) med kommentar "Näset kafé "datum". Pär Johansson ansvarar för kassan. Enklast gör man en överföring från eget konto på summan av cafépengarna och behåller kontanterna.

Lådan bör den sammankallande familjen ta över i god tid innan cafekvällen. Gärna redan på föregående matchkväll.

Det finns hopfällbara bord att låna i containern vid Stavdal. Vi ledare har nyckel till containern.

Kan du inte jobba på din match får du själv hitta en ersättare.

VÄL MÖTT till sköna hemmamatcher med gott fika! En kopp värmande the eller uppiggande kaffe är ju aldrig fel!Nyheter via RSS
Levererat av MyClub