Herrjunior
Header n sets sk

Träningsläger Näsets SK Herr Junior 2019

Till 2019 så planerar vi att tillsammans med våra "äldsta" trupper att åka på träningsläger till Vendsyssel i Danmark. Det gäller Damjunior, Damlag, U17, Herr Junior samt Herrlag.

Avresa sker ifrån Göteborg fredag 29/3 och vi kommer tillbaka på söndag 31/3 till Göteborg. Vi kommer att åka med Stena Line till Frederikshavn där vi blir upphämtade med buss som tar oss till Vendsyssel. Vendsyssel ligger ca 30 minuters bilfärd ifrån Ålborg.

Priset för 2 nätter och 3 dagar är 2500:-
I priset ingår Logi i 4-5 bäddsrum, helpension med start med middag på fredagen, färja t/r Göteborg-Frederikshavn, buss t/r Frederikshavn-Vrå, träning på gräs eller konstgräsplaner, försäkring.

Denna anmälan är bindande men om du skulle bli sjuk eller skadad och ha läkarintyg eller dylikt så återbetalas pengarna via ditt försäkringsbolag. Eventuellt tillkommer ett bidrag ifrån föreningen vilket gör att resan blir billigare. Detta vet vi inte i dagsläget.

Första betalningen på 600; . behöver betalas i samband med er anmälan. Det betalas i så fall in på bankgiro 668-2223 och märk betalningen med "läger herrjunior" och ert namn. Skulle ni sedan avstå ifrån att åka på lägret så får ni inte tillbaka några pengar ifrån anmälningsavgiften. Nästa betalning är alltså på 1600 kr för er som vi vill ha på NSK kontot (bankgiro 668-2223) senast 28 februari.

Md kunststofbane vraa1
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub