Header n sets sk

Ungdomssektionen

Näsets SK är en stor ungdomsklubb i västra Göteborg. Vi har både pojk- och flicklag inom alla åldersgrupper. Vi börjar vår fotbollsverksamhet från det år pojkar och flickor fyller 6 år. För alla 5 åringar erbjuder vi "Lek och Lär". Man tillhör ungdomssektionen upp till sista året i 7-manna (11 år) och därefter övergår man till pojk utvecklings- respektive flick utvecklingssektionen.

Vår verksamhet:

Vi är många ledare och föräldrar i NSK. Vi har ett stort engangemang och under 3-manna, 5-manna, 7-manna och 9-manna fotbollen så är det föräldrarna som är ledare för barnen.
Just engagemanget från föräldrarna är grundstenen för hela vår verksamhet. Vissa föräldrar väljer att vara tränare medan andra väljer att gå med som föräldra-representanter.

Vi har idag ca 25st aktiva barn per årskull på både flick- & pojksidan, vilket får ses som mycket bra. Utöver att fostra fotbollsspelare så är vår verksamhet lika viktig i att lära barnen hur man är en bra kompis.
Vi deltar i serier, cuper och läger enligt de riktlinjer som finns i klubben.

Lek med boll är därför övergripande för hela ungdomssektionen där sprida glädje och skapa bra kompis-anda genom fotbollen är viktigare än fotbollsresultaten.

Om man vill läsa mer om klubbens riktlinjer och värderingar så finner Ni dessa dokument under "Om klubben".

Våra egna klubb-arrangemang förutom lagets egen verksamhet är VALBORG (Valeberget), NÄSETS CUP (maj), FOTBOLLSSKOLAN (juni & okt) och NÄSETDAGEN (september).

För att hålla igång en bra löpande verksamhet så har lagen stöttning från klubben (sportansvarig, barn- och ungdomsansvarig och kansliet).


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub