Header n sets sk

Medlems ansvar att betala medlemsavgift för att få träna och spela matcher.

Välkommen till ett nytt fotbollsår för 2019 med Näsets SK.

Du är viktig som medlem för oss. Oavsett om du är spelare, förälder, anhörig eller "bara" intresserad medlem av vår klubb, så är du lika viktig för Näsets SK.

Det är medlemmar som bygger en klubb och vi vill såklart att alla i och runt omkring vår klubb är medlemmar.

Som spelande medlem får du träna, spela matcher, vara på cuper och vara med på sociala aktiviteter under verksamhetsåret. I medlemsavgiften ingår även försäkring ifall något skulle hända i anslutning till vår verksamhet. Samt att du får ta del av våra faciliteter och allt annat som ingår i klubben och vår verksamhet.

Som medlem är du även röstberättigad på vårt årsmöte. Vilket är viktigt för alla som vill vara med och påverka och något att tänka på även för dig som är förälder till något av våra yngre barn.

Medlemsavgiften ska vara betald senast den 31 januari. Det är en förutsättning att den är betald för att få medverka i vår verksamhet och därav träna och spela matcher efter detta datum. Det är medlems ansvar att se till att medlemsavgiften betalas.

Har du inte fått faktura så ska du höra av dig till kansliet@nasetssk.se. Ibland hamnar de också i skräpposten, så leta även där.

Om du inte har möjlighet att betala medlemsavgiften vid ett och samma tillfälle utan önskar att få dela upp betalningen så ta kontakt med oss via kansliet@nasetssk.se för vidare samtal.

Vi ser fram emot ett nytt härligt fotbollsår tillsammans!

Vänliga hälsningar.

Styrelsen i Näsets SK

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub