Header n sets sk

#ambitös

Hej,

Har du ett barn som inte kan få nog av fotboll och vill träna mera?

Då är #ambitiös något för ditt barn. Efter sommaren startar Näsets SK: #ambitiös, extra träningar varje vecka med anställda tränare. Vill ditt barn träna mer än vad laget erbjuder idag under hösten 2018? Klicka på följande länk för att anmäla dig: Anmälan #ambitiös

#ambitiös innebär extra träningar utöver ditt lags ordinarie träningar. Träningarna kommer att hållas av anställda tränare i klubbens regi. Som träningstid siktar vi på vardagar 15.45-17. Har man svårt vardagar vid den tiden, men fortfarande är intresserad anmäl er och nämn det som en kommentar så försöker vi ta hänsyn till det om möjligt.

Grupperna kommer innehålla olika åldrar och kön där den gemensamma nämnaren är intresset för att träna mer fotboll. Eftersom vi har anställda tränare så utgår en avgift på 1000 kr för 10 st träningar under hösten. Tanken är att ha vår och höst program under 2019.

Vi återkommer med gruppindelning och träningstider. Har du frågor kontakta David Eklöf eller kom på informationsmötet tisdag den 19/6 klockan 18:30!!

#ambitiös har inga kunskapskrav. Intresse att träna är det enda som krävs. Viktigt att komma ihåg att man inte ska byta en träning i veckan med laget till en med #ambitiös utan dessa träningar är utöver de träningar som erbjuds med laget. #ambitiös kommer inte att spela matcher mot andra klubbar utan alla spelare fortsätter spela matcher i sina ordinarie lag.

Med vänlig hälsning

Näsets SK

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub